Oracle logo

Webinar för HR i offentlig sektor

Direktsänd webbsändning
torsdagen den 10 december
9:00 - 9:30 AM CET
image

Det är dags för en förändring - våga möta framtiden

Lämna onPrem lösningar från i går och möt en morgondag där arbetet är mer mänskligt och modernt med Oracle Cloud HCM.

Att lämna onPrem lösningar från i går och gå in i en morgondag där arbetet är mer mänskligt och modernt innebär avservärda minskningar i kostnader för IT och förvaltning - redan från start.

Det innebär också att ni som arbetsgivare blir attraktivare då medarbetarna inte bara får en extra ordinär användarupplevelse utan de får ETT verktyg för hantering av alla HR processer. I Oracle Cloud HCM finns även all ny teknik såsom AI, ML och chatbotar för att stödja medarbetarna i sitt arbete oavsett om de använder telefon, dator eller ipad.

För chefer och beslutfattare innebär ett modernt HR system en "single source of truth" vilket gör att beslut kan fattas baserat på rätt data. Med Oracle Cloud HCM får ni analyser i realtid istället för statiska rapporter och statistik.
I detta webinar kommer vi att presentera:
  • Hur enkelt ni kan digitalisera era HR processer.
  • Systemlandskapet idag och i morgon.
  • Effekter och vinster att välja en molnlösning som Oracle Cloud HCM.

Presenteras av:

Peter Hedberg

Peter Hedberg

HCM Public Sector, Oracle

Peter Hedberg har under 20 års tid arbetat med medarbetare i olika chefsroller inom olika industrier men också varit både Lönechef och Personalchef i offentlig sektor under många år. Intresset för männsikor och teknik har varit en röd tråd genom yrkeslivet.

Oracle strävar efter att främja en företagskultur där integritet, ansvar och etiskt affärsuppförande är centrala teman. Klicka här för att ta del av viktig etisk information om den här aktiviteten

Close

Disclaimer