Oracle logo

Oracle Webinar: Introductie van de Oracle ‘Back2Office’ digitale assistent

Live Webinar
Donderdag 15 april
10:00 - 10:45 uur
image

Presentatie en demonstratie van de ‘Back2Office’ digitale assistent

Sommige bedrijven laten hun medewerkers al maanden thuiswerken en bij andere bedrijven kunnen medewerkers mondjesmaat naar het werk. We zijn allemaal in afwachting van het moment dat alle medewerkers weer naar uw bedrijf/naar kantoor kunnen.

Is uw organisatie voldoende voorbereid op dat moment? Hoe gaat u de opstart begeleiden? Hoe informeert en beantwoordt u vragen van uw medewerkers?

Wij bieden u een kant-en-klare oplossing die u hierbij ondersteunt: een digitale assistent die alle vragen van medewerkers beantwoordt over het stapsgewijs gebruik maken van uw kantoor/pand.

Veel voorkomende vragen zijn opgenomen in deze digitale assistent. Een paar voorbeelden:
  • Wanneer mag ik naar kantoor?
  • Waar is mijn werkplek?
  • Moet ik mij vooraf registreren?
  • Kan ik klanten ontvangen in ons pand?
  • Moet ik op kantoor ook de 1,5 meter afstand aanhouden
  • Moet ik een mondkapje dragen?
  • Moet ik een vaccinatiebewijs overleggen?
  • Moet ik getest zijn?
  • Hoe beweeg ik mij door het pand?
  • Met hoeveel personen mag ik in de lift?
Schrijf u nu in voor de introductie van de “Back2Office’ digitale assistent in een webinar met presentatie en een live demonstratie van deze ‘Back2Office’ digital assistent.

Oracle-partner TKC kan u ondersteunen met de aanvulling van eventueel ontbrekende vragen in de digitale assistent en bij het maken van een koppeling met bijvoorbeeld een planningsapplicatie.

In samenwerking met TKC digital

TKC digital is Oracle-partner en helpt bedrijven bij het schrijven van chatbot conversaties of content voor andere kanalen. De Conversational Specialists van TKC digital zijn flexibel inzetbaar om uw team te versterken bij het schrijven van de juiste content voor al uw kanalen. Het liefst vanuit één bron. Zo beantwoordt je al je u al uw klantvragen in één keer goed consistent via elk kanaal.
TkC

Sprekers

Maurits Dijkens

Maurits Dijkens

Principal Sales Consultant, Oracle
Close

Wouter Sligter

Conversation Designer, TKC Digital
Maurits is al meer dan 25 jaar actief in advisering en gebruik van tools en technieken voor softwareontwikkeling. In de rol van product specialist, productmanager, business development manager en solution consultant heeft hij bij veel organisaties meegewerkt aan platformen en architecturen op het gebied van Integratie, Governance, Case Management, Internet of Things en Mobile. Bij Oracle houdt Maurits zich de laatste jaren bezig met nieuwe technologie op het vlak van Digital Experience in combinatie met Natural Language Processing en als spreker op evenementen en conferenties.
Wouter Sligter

Wouter Sligter

Conversation Designer, TKC Digital
Close

Wouter Sligter

Conversation Designer, TKC Digital