live webcast   Ondemand webcast

Register Now


Wil je sneller applicaties ontwikkelen in de cloud, dan is Oracle APEX een goede oplossing! Veel organisaties willen sneller inspelen op veranderingen in de markt en hun concurrentiepositie verbeteren door maatwerk applicaties sneller op te leveren. Er zijn tools nodig die de productiviteit van developers verhogen. Bij low code development programmeer je niet, maar assembleer je software. De cloud biedt extra voordelen; Je kan direct beginnen en je betaalt voor wat je gebruikt.

Oracle APEX is vele jaren beschikbaar en wereldwijd gebruiken honderd duizenden klanten deze low code development omgeving. In de cloud is deze oplossing nu 5 jaar beschikbaar.
Tijdens deze webcast met Iloon Ellen Wolff, Customer Success Director bij Oracle, Arjan van der Palen, APEX Expert bij Transfer Solutions en Dedmer Sipma, APEX Ontwikkelaar bij iAdvise leert u:

  • Hoe het Veteraneninstituut & Transfer Solutions een planningsapplicatie hebben ontwikkeld voor veteranen die presentaties geven op scholen.
  • Hoe de Arbodiensten & iAdvise een verzuimsysteem hebben ontwikkeld ter ondersteuning van het proces.


Arjan van der PalenArjan van der Palen
APEX Expert, Transfer Solutions

Arjan van der Palen is analytisch sterk, resultaatgericht en houdt van een uitdaging. Tijdens de studie Bewegingswetenschappen heeft hij zijn eerste ervaringen opgedaan met programmeren. Dit heeft hij met veel enthousiasme gedaan. Na het volgen van een opleidingstraject bij Transfer Solutions kon Arjan direct zijn kennis inzetten bij zijn project voor een Nederlandse sportbond. Vervolgens heeft hij in opdracht van een grote gemeente succesvol een project gedraaid, waarbij hij zich verder heeft kunnen ontwikkelen. Als vervolg hierop heeft Arjan met Oracle Application Express 5.0 applicaties helpen ontwikkelen voor verschillende klanten zoals het Veteranen Instituut. Bij deze laatste klant heeft hij ook gewerkt met APEX 4.2 en zowel een nieuwe applicatie ontwikkeld als een bestaande applicatie verder uitgebouwd. De laatste maanden werkt Arjan met APEX 5.1 aan een applicatie voor een Universitair Ziekenhuis.Dedmer SipmaDedmer Sipma
APEX Ontwikkelaar, iAdvise

Dedmer is een 27-jarige Oracle APEX ontwikkelaar en is na zijn studie Communicatie- en Informatiewetenschappen bij iAdvise komen te werken. Hij is inmiddels twee jaar betrokken bij het Compasity project waar SaaS producten worden gemaakt, die zich vooral richten op de Arbodienstverlening. Begonnen als Junior Developer is hij inmiddels doorgegroeid tot Lead Developer. Hij is onder andere verantwoordelijk geweest voor de overgang van on-premises software naar SaaS producten draaiende in de Oracle Cloud.

Iloon Ellen-WolffIloon Ellen-Wolff
Customer Success Director, Oracle

Negentien jaar geleden is Iloon in dienst getreden bij de developer competentie van Global Customer Support en heeft klanten bijgestaan in het gebruik van Oracle software. Gedurende de negentien jaar doorgegroeid tot internationaal teamleider en een van de verantwoordelijkheden was het opleiden en coachen van nieuwe engineers. In maart 2016 is door Iloon de overstap gemaakt naar het Oracle Cloud Success Management Team (PaaS en IaaS). Het Cloud Success Management team ondersteunt klanten met de transformatie naar de Oracle Cloud. Sinds september 2013, lid van de "OAK table" gemeenschap en Co-auteur van het boek Application Express "Best Practices".Host:

Cees TolboomCees Tolboom
Cloud leader Benelux, Oracle

Klanten ondersteunen met de implementatie van een cloud strategie. Dit kan een cloud zijn van de klant on-premises, een public cloud in het Oracle data center of de cloud@customer waarbij wij onze cloud in het data center van de klant plaatsen. 6 jaar ervaring met betrekking tot het optimaliseren van de cloud van de klant on-premise en 3 jaar ervaring met de Oracle Public cloud. Daarnaast nog in het verleden 25 jaar ervaring met het adviseren van klanten over IT vraagstukken. Wat betreft de public cloud gaat het om ‘move workloads to the Oracle cloud’, ‘extend, build and integrate’, ‘analytics and bigdata’, ‘security’ en ‘manageability’

share

STAY CONNECTED

FacbookTwitterLinkedinYouTubeGoogle Plus