Oracle Cloud Day 2017, Nederlands

Oracle Cloud Day
NBC Congrescentrum
Nieuwegein, Nederland

Hoofdsponsor

Accenture is a leading global professional services company, providing a broad range of services and solutions in strategy, consulting, digital, technology and operations. Combining unmatched experience and specialized skills across more than 40 industries and all business functions – underpinned by the world’s largest delivery network – Accenture works at the intersection of business and technology to help clients improve their performance and create sustainable value for their stakeholders. With approximately 425,000 people serving clients in more than 120 countries, Accenture drives innovation to improve the way the world works and lives. Visit us at http://accenture.com/aobg.

Sponsor Executive Program

Equinix, Inc. (Nasdaq: EQIX), verbindt toonaangevende bedrijven en overheden overal ter wereld rechtstreeks met hun klanten en partners in datacenters met de grootste keuze in netwerken. In 40+ markten, verspreid over vijf continenten, brengt Equinix bedrijven samen om nieuwe groeimogelijkheden te realiseren en hun organisatie, IT en Cloud strategieën te versnellen. In de hedendaagse digitale economie, waar zakelijke business modellen steeds afhankelijker zijn van elkaar, is interconnectie essentieel voor succes. Equinix exploiteert het enige wereldwijde interconnectie platform. Dit creëert constant nieuwe mogelijkheden voor bedrijven die op deze manier bij elkaar worden gebracht.
www.equinix.com.

Awareness Sponsors

Interxion is een toonaangevende Europese leverancier op het gebied van cloud- en carrier-neutrale datacenterdiensten. Wij ondersteunen meer dan 1.600 klanten, verdeeld over 45 datacenters in 11 landen. Wij stellen onze klanten in staat om op een veilige manier, met snelste responsetijden, bedrijfskritische applicaties en content af te leveren bij en voor hun eindgebruikers. Onze state-of-the-art datacenters bieden een omgeving, stroomvoorziening en koeling met prestaties en een betrouwbaarheid die de industriele standaarden overstijgen.
Ons hoofdkantoor bevindt zich in Amsterdam en wij zijn daarnaast actief in alle belangrijke Europese steden, waaronder Londen, Frankfurt en Parijs. Onze datacenters zijn altijd centraal gevestigd ten opzichte van de belangrijke zakencentra en beschikken over excellente stroomvoorzieningen en connectiviteitsmogelijkheden. Wij huisvesten meer dan 600 connectiviteitsproviders en 21 Europese internet exchanges.
Door hun IT-infrastructuur bij ons onder te brengen, kunnen onze klanten hun investerings- en operationele kosten verlagen en tegelijkertijd de prestaties van hun applicaties verhogen, de flexibiliteit van hun organisatie vergroten en voordeel uit de samenwerking met andere partijen halen.
www.interxion.com

Simtech levert expertise op het vlak van IT-transformaties, complexe migraties en moderne IT infrastructuren. Als Oracle dienstverlener zijn wij gespecialiseerd in Cloud infrastructuur en Engineered Systems.

Onze expertise is gebaseerd op ruime ervaring in grootschalige corporate IT infrastructuur, diepgaande kennis van de onderliggende techniek en wij blijven geïnspireerd door ontwikkelingen op het vlak van enterprise DevOps, agile dienstverlening, CI/CD en Infra as code.

Wij zijn de partner die mee denkt op basis van business doelstellingen & inhoud en komen graag met u in contact!

www.simtech.nl

Track Sponsors

Resultaat, vakmanschap en vernieuwing. Een AMIS consultant haalt het onderste uit de kan en zorgt ervoor dat uw technologie up-to-date blijft. We gebruiken daarvoor de technologieën die u al in huis heeft en ontwikkelen daar op door. Waar nodig voegen wij nieuwe technologieën toe. AMIS zorgt zo dat u het meeste uit uw investering in die technologieën haalt. Voor iedere organisatie die Oracle gebruikt, is AMIS dé partner.
www.amis.nl

PwC wil bijdragen aan het vertrouwen in de maatschappij en helpen bij het oplossen van belangrijke problemen. Dat is onze purpose en daarmee de toetssteen voor de dingen die we doen of willen gaan doen, en voor het bepalen of iets een succes is.

Bij PwC in Nederland werken ongeveer 4800 mensen met elkaar samen vanuit twaalf vestigingen. PwC Nederland helpt organisaties en personen de waarde te creëren waarnaar zij op zoek zijn. Wij zijn lid van het PwC-netwerk van firma’s in 158 landen met meer dan 236.000 mensen. Wij zien het als onze taak om kwaliteit te leveren op het gebied van assurance-, belasting- en adviesdiensten. www.pwc.nl

Als dé specialist in Customer Experience helpen wij u bij het verlagen van operationele kosten, en het kunnen aanbieden van een uitstekende service aan uw huidige en toekomstige klanten. Door gebruik te maken van onze meer dan 18 jaar kennis en ervaring op het gebied van goed werkende oplossingen voor het MKB en grote internationale organisaties, weten we als geen ander u een volledig verzorgde oplossing te bieden met goede service. U profiteert van de betrouwbaarheid van Oracle cloud-software en van door ons geselecteerde aanvullende producten van innovatieve partners.
www.bpiondemand.com

Engagement Factory is een van de weinige Strategic Alliance Gold Partners voor Oracle’s Marketing Cloud, met meer dan 50 getrainde customer experience consultants die wereldwijd werken. We verzorgen business enablement voor onze opdrachtgevers, zodat zij consumenten en klanten beter begrijpen, naadloos relevante en tijdige content kunnen afstemmen op hun behoeften en om winstgevende, duurzame klantrelaties te managen.
www.engagementfactory.com

“Keep moving forward!”
Bij Profource zijn we altijd bezig met de volgende stap. In elk bedrijfsproces zien wij kansen voor verdere optimalisatie. In deze presentatie gaat Profource samen met haar klant in op een recente cloud case: Een internationale uitrol van Oracle Fusion Applications volgens een ‘best practice’ template aanpak. Wat hebben de specialisten van Profource hier gedaan om het verschil te maken en hoe hebben ze dit samen met de Oracle oplossingen ingezet.
www.profource.com

“TRANSFORMING ORGANIZATIONS OF TOMORROW, NOW”

Als u bij de IT-uitdagingen van uw organisatie liever denkt in zakelijk resultaat dan in technologie, denk dan aan Transfer Solutions. Omdat we altijd op de hoogte zijn van de nieuwste mogelijkheden, kunt u er zeker van zijn dat uw oplossing de meest optimale is voor uw organisatie.

Mocht u nadenken over uw databases in de (hybride) cloud, dan zijn de Oracle-experts van Transfer Solutions altijd bereid uw huidige situatie te analyseren en advies uit te brengen over de geschikte mogelijkheid voor u. Transfer Solutions heeft 22 jaar ervaring met Oracle-databases, monitoring en beheer. Voor welke (hybride) oplossing u ook kiest, u profiteert met Transfer Solutions van één aanspreekpunt voor uw complete omgeving. Of dit nu on-premise, in de private of in de public cloud is. Wij gaan graag met u in gesprek.
www.transfer-solutions.com

Capgemini is wereldwijd toonaangevend in consulting- en technologiediensten. In de voorhoede van innovatie, helpt Capgemini zijn klanten om de kansen te benutten die ontstaan in de snel veranderende wereld van cloud computing, digitalisering en platformen. Voortbouwend op 50 jaar historie en diepgaande sectorkennis, stelt Capgemini organisaties in staat om hun zakelijke ambities te realiseren via een breed palet aan diensten, van strategie tot uitvoering. Capgemini is sterk doordrongen van de overtuiging dat de zakelijke waarde van technologie van en door mensen komt. Het is een multiculturele organisatie van 200.000 medewerkers verspreid over meer dan 40 landen. Capgemini Group rapporteerde in 2016 wereldwijd een omzet van EUR 12,5 miljard. Bezoek ons op .
www.capgemini.nl.

Qualogy, opgericht in 1998, telt 210 medewerkers en is gevestigd in Rijswijk. Tevens werken er doorlopend gemiddeld 150 externe consultants voor en namens Qualogy. Als zelfstandige vennootschap behaalt Qualogy een jaaromzet van ca. 30 miljoen euro. www.qualogy.com

SPARCX is een CX alliantie, waarin Marketing, Sales en Service expertise is samengebracht om geweldige customer experiences te ontwikkelen. Het samenwerkingsverband is in feite een zeer ervaren denktank van business enablement skills, specifiek ontwikkeld om organisaties te ondersteunen bij het omarmen van customer centricity. www.sparcx.com.

TKC digital, een award winning Oracle Services Cloud partner, helpt organisaties om klantvragen in een keer goed te beantwoorden. We bouwen een consistente servicebeleving door over de gehele customer journey te werken. We zijn gespecialiseerd in zowel Oracle Service als Social Cloud en bieden een bewezen implementatietechnologie. TKC digital is een expert in CRM, service content, kennismanagement, omnichannel service en nieuwe technologie zoals bots. www.tkcdigital.com

Deloitte is a Diamond-level, Global Cloud Elite member of the Oracle PartnerNetwork (OPN) and has held a relationship with Oracle for more than two decades. Deloitte member firms throughout the world provide access to over 17.300 professionals who collectively possess deep industry and functional knowledge across Oracle's line of applications and technology. Reflecting its commitment to addressing client requirements, Deloitte has been consistenltly recognized by analysts as a leader in Oracle implementation-related services.
www.deloitte.com

Wij zijn digitale ninja's! Wij verbeteren jouw Digital Customer Experience door te zorgen dat IT, klantdata en bedrijfsprocessen optimaal gaan presteren. Want jouw klanten verdienen memorabele klantervaringen! Haal de meeste waarde uit je Oracle CX-investering met behulp van onze bewezen implementatiemethodologie. Maximaliseer je klantwaarde door meer waarde aan je klant te leveren met Oracle CX. Laten we rocken !!!

www.ebicus.com

Marketplace Sponsors

APRO Software Solutions ontwikkelt al 20 jaar standaard softwareoplossingen voor Oracle E-Business Suite en Oracle Financials Cloud. Onze standaard software wordt wereldwijd ingezet om verschillende financiële processen te automatiseren.

Met APRO Banking Gateway worden de leveranciersbetalingen automatisch aangeleverd bij uw bank. Ook de verwerking en reconciliatie van bankbestanden wordt geoptimaliseerd. Met de meer dan 900 verschillende bankformaten die onze applicatie rijk is, kunnen wij uw Oracle omgeving snel en probleemloos aansluiten op uw banken.

APRO Imaging is ontwikkeld om snel en gebruiksvriendelijk leveranciersfacturen te scannen, te herkennen en te interfacen naar Oracle Financials (Cloud). Een onderdeel van deze oplossing is E-Invoicing Inbound en Outbound voor het verwerken en aanmaken van elektronische facturen (Crediteuren en Debiteuren). De E-Invoicing module biedt ook een koppeling met het PEPPOL-netwerk (Simpler Invoicing) voor de uitwisseling van elektronische facturen.

www.aprosoftwaresolutions.com

Caesar Experts Oracle, al meer dan 20 jaar ervaring en ondersteuning van bedrijven en organisaties in Nederland zoals BMW, Van Oord etc.

Ook vandaag kunnen we u helpen met:

  • Modernisatie Oracle (legacy) omgevingen
  • Professioneel database beheer
  • APEX ontwikkeling en beheer
  • Cloud Migraties i.s.m. Qlouded

“Caesar Oracle: een maximaal resultaat uit uw Oracle technologie”

www.caesarexperts.nl

Epicenter is voorloper op het gebied van Oracle HCM Cloud integratie. Wij configureren en beheren interfaces van en naar Oracle HCM Cloud.
De meest voorkomende koppelingen zijn naar salaris administratie systemen, maar ook andere HR systemen of ERP applicaties welke geregeld data stromen moeten ontvangen om zo in sync te blijven met Oracle HCM Cloud.
De door ons geconfigureerde Oracle HCM Cloud koppelingen zorgen inmiddels al voor een efficiënte verloning van meer dan 10,000 medewerkers verspreid over 15+ landen wereldwijd.
In de Benelux profiteren ook al een aantal klanten van een volledig geautomatiseerde koppeling naar ADP. En dit aantal blijft maar groeien….
Sinds 1997 zijn wij trots Oracle Gold partner, en hebben ons de laatste jaren ingezet om onze klanten naadloos te integreren op Oracle HCM Cloud. In de voorafgaande jaren hebben wij bijgedragen aan de meeste belangrijke implementaties in de Benelux op het gebied van Oracle HCM, ERP en Campus Solutions.
Epicenter – de spil in het web die niet mag ontbreken bij een succesvolle Oracle HCM Cloud implementatie! www.epicenter.eu

inlumi is a unique full-service provider of Enterprise Performance Management & Analytics services – from advisory and implementation to operations. 
We take our customers to the next level to enable informed decision making.
 THE MOST CAPABLE AND EXPERIENCED EPM & ANALYTICS CONSULTANCY IN EUROPE
From our roots in the Netherlands and Sweden from the early 2000s, we have grown into a comprehensive full-service provider of EPM services.
inlumi is the result of the merger between Sucaba and Infratects. This enabled the two companies to join forces to become the most capable and experienced Enterprise Performance Management and Analytics consultancy in Europe.
The inlumi culture is characterised by professionalism, entrepreneurship and team spirit – to ultimately strive to exceed the expectations of our clients.
While we are professional, we enjoy our work and develop good personal relationships with our clients and co-workers alike. Our talented and experienced pool of 150 team members in nine countries have solid finance and IT backgrounds and speak the language of CFOs and CIOs.
https://inlumi.com/

iAdvise en Bryxx zijn in Nederland en België dé referentiepartijen voor Oracle APEX Development en Cloud Solutions. Wij zijn Oracle Platinum Partner en Oracle Managed Service Provider. Daarnaast hebben we sinds 2004 een Oracle Competence Center. Als onderdeel van De Cronos Groep ben je bij ons altijd verzekerd van diepgaande kennis met de zekerheid van een betrouwbare, solide moedermaatschappij. De Cronos Groep is de grootste, niet-beursgenoteerde Belgische ICT-Integrator, opgebouwd uit meer dan 250 competence centers rond verschillende IT-technologieën. 
Onze missie is het bouwen en deployen van “Next Level Oracle Software” gedreven door onze creatieve mensen en geïnspireerd op de ambities van onze klanten. We staan bekend voor zowel onze toewijding en technische kennis als onze open en eerlijke communicatie. Zo bouwen we langdurige relaties op met onze klanten en begeleiden we hen om succesvol te zijn in hun business. We helpen onze klanten gedurende het hele software development traject: van analyse tot ontwikkeling, deployment, training en support. Meer dan 50 Nederlandse en Belgische experts staan elke dag klaar om oplossingen te bieden voor business software en Oracle Cloud Services. Wij ademen Low Code Development en Cloud en dromen van team successen. Onze tracks bevatten alle componenten voor de complete levenscyclus van een business applicatie. Heb je sommige onderdelen al onder controle? Stel bij ons gerust zelf je pakket samen! Zo racen we probleemloos over elke track! https://iadvise.eu/ https://bryxx.eu/